Lice

Operacija nosa

Operacija nosa (Rinoplastika)

Operacija nosa (rinoplastika) može da ispravi postojeću deformaciju septuma i poboljša funkcionalni deo nosa, a takodje da popravi njegov estetski deo. Poreklo problema može biti usled urodjenog deformiteta, traume ili je razlog nezadovoljstvo predhodnom operacijom.

Cilj

Naši stručnjaci pomoćiće vam da izgledate što prirodnije, da vaš novi nos bude u skladu sa vašim licem i da se osećate bolje. Svesni smo značaja koji lepo i kvalitetno uradjena operacija nosa ima na samu ličnost i svakodnevni život.

Postupak

Postoje razne tehnike kojima se izvodi estetska operacija nosa i kojima je moguće promeniti veličinu, širinu, kao i projekciju i oblik vrha nosa.
Na konsutaciji sa hirurgom dogovorićete se koja je najprikladnija operacija kako bi se zadovoljile vaše potrebe i očekivanja. Operacija traje oko 90 minuta, izvodi se u uslovima odgovarajuće anestezije zavisno od obima intervencije, a zahteva jednu noć u bolnici.

Oporavak

Prvi rezultati operacije nosa biće vidljivi za oko 2 nedelje, promene će vremenom nastaviti da budu uočljivije, u narednih 6-12 meseci. Uglavnom je pacijent spreman da se vrati svakodnevnom životu nakon 10 dana.