Telo

Liposukcija

Liposukcija

Dramatično poboljšava konturu tela uklanjanjem masnoće sa odredjenih delova, kao što su trbuh, bokovi, bedra, zadnjica, kolena, ruke. Takodje može biti izvedena na vratu (podbradak). Liposukcija se može raditi sama ili u kombinaciji sa drugim estetskim procedurama, radi postizanja što boljeg rezultata. Liposkulptura postaje sve popularnija iz dana u dan, a odnosi se na postupak i preoblikovanje tela i lica pacijenata.

Masno tkivo se može ukloniti sa jednog (stomak ili bedra) i iskoristiti za povećanje volumena drugog dela tela iste osobe (lice, ruke, zadnjica, i dr). To je prirodan i delotvoran način da preoblikujete svoje telo i lice.

Naši stručnjaci će vam objasniti koje su najsavremenije mogućnosti ovog i drugih tretmana u toku vaše konsultacije.

Cilj

Ovom operacijom poboljšavate konturu tela uklanjanjem masnoće iz odredjenih područja, kao što su stomak, bokovi, bedra, zadnjica, kolena, nadlaktice, podbradak.

Postupak

Vreme potrebno za obavljanje liposukcije može varirati, zavisno od veličine područja, obima intervencije, a sve to utiče i na odabir anestezije i tehnike koja se koristi.

Vaš oporavak

Oporavak je postupan proces.

Vaše modrice (ukoliko ih bude) će nestati nakon oko dve nedelje, a povratak dnevnim aktivnostima je moguć i nekoliko dana nakon operacije.

Rezovi su minimalni, manji od 1cm i ako postoje konci, oni se uklanjaju u prvoj nedelji. Videćete primetnu razliku u obliku vašeg tela ubrzo nakon operacije. Medjutim, napredak će postati još očigledniji nakon četiri do šest nedelja, kada nestane veći deo otoka.